Improviserad rundcorall.

Idag byggde jag ihop min egna lilla rundcorall med hjälp av hinderstöd, plasthagpinnar och polisavspärrningsband - det blev ett väldigt bra resultat! Trú arbetade på i ett bra tempo, gav riktigt bra trav(bättre än vad hon visat uppsuttet senaste tiden!) och hon blev riktigt avslappnad och fin med vissa balansproblem. Det är bra att se henne från marken, bekräftade min känsla jag har uppsuttet att hon är svagare i vänster varv på volt då hon bitvis tappade sig och föll över i galopp alternativt sneddade in mot mitten. Vi testade en vänstergalopp som började i bra galopp och avslutades i pass, attans! Trots att corallen blev lite avlång gick Trú på en perfekt rund volt. Detta bör vi göra fler gånger! 
 
Vi körde lite "följa John" efter på hennes initiativ, mycket duktig och jag vågade till och med att HELT ta av grimman och gå med henne lös från ridbanan till stallet, duktiga tjej! Den relationen och friheten jag vill ha med min häst, att jag litar på henne så pass mycket att hantera henne helt lös, utan hjälpmedel. Som ett osynligt band. Den relationen jag vill uppnå med mina hästar, enormt glad att Trú svarat på det och att vi ständigt utvecklas. 
 
Vi fick besök av en paraglider(person som satt i en "stol" med motor bakom och fallskärm) ovan oss på ridbanan, den var väldigt nära trots att det inte ser så ut på filmen nedan. Trú reagerade med att tvärnita från traven men stod sedan bara lugt för att se var ljudet kom från. 
 
Annars mockade jag hage och fyllde på enormt mycket hö. Skönt att det får fri tillgång så man slipper fodringarna, å andra sidan måste man fylla på enormt mycket hö(typ 20-30 kg) en gång per dag som ska bäras, flyttas och fyllas i nät, pjuh värsta styrkepasset! Nu är jag helt ensam med tre hästar och stall till måndag, hoppas det går bra! Trú kom mot mig i full galopp i hagen idag, filmade det men ser bara helt vitt ut på skärmen så blev ändå ingen film... :( 
 
 
 

Oväntad åskådare från ovan' 👆🏻🚁🎈🦄 #paraglading #obryddhäst

Ett inlägg delat av Anna 🎀 (@annispanna) Sep 20, 2017 kl. 12:00 PDT

Allmänt | |
Upp