Bombhot nära stallet.

Idag vaknade jag till nyheten om att en in/utfartsväg till Lomma(103:an) och hela E6:an var avstängd i båda riktningarna på grund av bombhot, då polisen stoppat en bilist med explosivt föremål. Jag kom direkt att tänka på stackars Trullan som bor bara 300 meter från det avspärrade området! Allt gick ju bra och jag tror inte hon skulle komma till skada då det inte var en fråga om explosion, men hönsmamma som man är med sin häst hade jag henne i tankarna under morgonen. Nyheten spred sig inom hela Sverige, på TVnyheterna och pressen, att stänga av en av Skånes mest trafikerade vägar en vardagsmorgon när alla ska till sitt skapar oro...! 
 
Vilodag för Trú idag. Jag har haft föreläsningar hela dagen och var inte pigg nog för att rida, trots att det var lite lockande när solen visade sig. Det blev mockning av hage, påvyllning av hö, kraft till Trú, lite stall-städning, mys och gosande med Trú. En så vacker solig kväll, trots endast 13 grader känndes det varmt ute. 
 
Trú har inte bara två häst kompisar, utan också en fasan-kompis. Herr Fasan bor i buskarna kring stallet, springer runt i hagen när man mockar och blir lika livrädd varje gång man rullar förbi med bilen. Stackaren verkar vara ensam, tycker han får skaffa sig en Fru Fasan! 
 
 
 
Allmänt | |
Upp