Veckan som gått.

Tänkte bara kika in och göra en liten uppdatering. 
 
Ridmässigt fortsätter utvecklingen att rulla på. I veckan som gått har vi fokuserat mycket på rygg och bakben/rumpa. Vi har klättrat jättemycket, tränat galoppen(superbra, rund så galoppen blir ren. Inte alls varit flak då galoppen går mot pass - bra!), och så har vi tränat traven lös på ridbanan över 4 bommar - DOCK så tyckte Trú det var superroligt, tyckte vi kunde galoppträna eller löshoppa istället. Hon flööög över alla fyra bommar i galopp, lyckades sätta ner någon fot då och då UTAN att nudda bommarna - Imponerad! Men när hon blev trött visade hon traven och det var riktigt nyttigt för henne att lyfta på benen över bommarna. Jobbigare i höger varv tyckte hon. 
 
Har sett att Trú har lite proteinbrist, köpte i helgen lucern från Krafft. Är inte det tillräckligt med protein kommer jag nästa gång köpa Trikems protein complex. Hoppas dock detta ger resultat. Det var bra pris, jag hade ett presentkort och tydligen firade Granngården 10 år under helgen, jag var dagens första kund och fick med mig en Goodie-bag, alltid roligt med överraskningar! 
 
Jag var på Ullared med lillsyrran i tisdags där jag fyndade en hel del bra inköp på hästavdelningen. Tog äntligen mitt förnuft till fånga och köpte en overall! När man blir äldre börjar man inse att bekvämligheten och hålla värmen värderas högre än utseendet. Hittade dessutom en overall som inte var rosa eller gul-reflexad utan svart med några små silverreflexer, 400kr och jag börjar längta efter den bitiga kylan och snön! 
Hittade även ett par ridbyxor! Jag har mina favoriter jag burit i fleeera år, har köpt nya under dessa år men det är alltid något som känts fel, för höga i midjan, för långa, för tajta, sömmar där man inte vill ha dem. Testade ett par på Ullared och kände direkt att jag tyckte om dem! Tajta men inte för tajta, bra midja, perfekt längd till mina korta ben!!! Bruna helskodda utan kardborre där nere. Franska liljor i paljetter på fickorna där bak, lite för mycket för mig egentligen men var faktiskt snyggt! Från Imperial Riding, orginalpris 700kr men jag fick de för 300kr! Invigde dem i veckan och de var supersköna. 
Sedan blev det inte så mycket mer från hästavdelningen faktiskt, mer än hästgodis, borste etc. 
 
 
 
Allmänt | |
Upp