Årspremiär för stubbfält.

Inledde dagen i stallet med en tur på stubbfälten. Härligt att äntligen få nyttja mer yta att rida på och stubb är verkligen så underbart. Sist var två år sedan, Facebook påminnde mig idag att det var på dagen två år sedan sist, 27:e augusti är numera rida-på-stubb dag. Vi började rida fram på gräsvägarna och jag kände direkt att gårdagens vilodag var väl nyttjad, hon kändes direkt fräsch i kroppen. 
 
Vi sträckte ut i 4 galoppsträckor på fältet, trots ösregn och stark vind, men det gjorde inget, känslan av fält är enorm och man är bara i nuet. Trú var samlad till skillnad från sist vi var på fält, kanske för att hon blivit starkare? Jag körde tre race-sträckor och sista sträckan kunde jag faktiskt sitta i galoppen, samla henne och rida ihop henne. Lycklig häst, lycklig ryttare. Hem red vi och i stallet var det ett lugn över oss båda, Trú verkade nöjd och jag var enormt glad. Hela morgonen kände jag mig väldigt harmonisk, jag var i stallet tidigare än på väldigt länge (8.00), hästarna stod under taket för att skydda sig från regnet och jag var lugn och inte så stressad - ville njuta av sista sommardagen i stallet. 
 
På vägen hem började solen titta fram, typiskt, men vi får sol nästa stubbritt! Det var dags för visningar för mig och på vägen hem från en kontraktsskrivning hörde jag den individuella hoppfinalen i EM, då Peder tog guld! Vilken EM prestation med endast ett nedslag på sista rundan, vilken bedrift, vilken idriottsman, vilken häst och vilken perfekt matchning mellan Peder och Allan. Häftigt på hemmaplan och att jag fick vara med om en del i torsdags.
 
Imorgon börjar studierna och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda!
  
Allmänt | |
Upp