Två veckor i bilder.

Eftersom jag blivit dålig på att uppdatera men duktig på att fota min vardag kommer här en liten bildsummering av vad som hänt... Tips! Följ mig på Instagram - annispanna om ni vill hålla er uppdaterade. Där är jag flitig (eftersom IG är bäst!) och älskar nya Story funktionen! 
 
Vårt hösilage kom! Tyvärr insåg vi i efterhand att det fortfarande är för varmt för att öppna bal. Så en kasserad bal och hö-letar-paniken växte ännu en gång. Varje sommar samma visa. Plötsligt står man där med bara mat till hästen för 2 dagar fram. #hästägarensmardrömspanik
 
Hovis kom på efterlängtat besök, skorna var så slitna och hovarna så långa att jag inte vågat rida. Nästa sommar ska jag svetsförstärka skorna! 
 
Hjälpte Louise marknadsföra och sälja Fager-podukter från hennes varumärke Fagerdesign på Eldir's klubbmästerskap. Det blev en lång dag men oj så nyttigt, kul och inspirationshöjande! Fager förtjänas att synas! Vilken fin monter och förberedelser hon slitigt med - titta bara denna grymma tröja - Something Fagerlicious for you today? Lite kul var en frilansande reporter som ville göra reportage om främst Louise men lite oss Sulisar i någon häst-tidskrift/veckotidning! Skitkul men vi kunde inte greppa om hon var seriöst eller bara var sällskapssjuk hehe. 
Visste ni att Louise blivit nominerad av tidningen Hippson i kategorin "Årets Pryl 2015"?! Visst borde hon få en ny nominering(& vinst!!) 2017?! En mer driven, företagsam och uppfinnare är svårt att hitta! ♥
 (Ingrid gjorde sin tävlingsdebut med Blå, så duktiga!)
 
Vår lille valp växer♥
 
Min skola, har ni sett så fin?! Jag som älskar hus och arkitektur(har verkligen valt rätt utbildning än så länge!)
 
Jag brukar stanna kvar efter/innan föreläsningar och plugga. Varierar mellan biblioteket med utsikt och tystnad eller en mer avslappnad stil i korridorerna. Alltså har ni sett trapporna, så fräckt! 
 
Firade min första vecka med lyxlunch från Grönt o' Gott som nu öppnat 100 meter från Högskolan... "Billigt o' gott"! 
 
Jag har lyxen att ta bil till skolan. Jag hyr en parkering av mamma som ligger precis bakom högskolan, vilket läge! Ska testköra 1 månad men förhoppningsvis blir det inte mycket dyrare(kanske billigare?!) än busskort med bensin + p-plats. Fördel är verkligen att det tar max 20 minuter(med buss 50 min dörr till dörr), slippa allt vad åka kollektiv innebär(förseningar, full buss etc), värme på vintern, raka vägen hem, sparar tid, kan åka direkt till/från stallet & har 2 min till skolan från parkeringen istället för 10 min. Alltså vilken lyx! Hoppas verkligen det går jämt ut! En liten nackdel är alla byggen i Västra Hamnen som skapar en del kö... 
 
I måndags hade jag planerat bommar, lyckan när det redan var uppgyggt! Perfekt för Trú att prommenera över(med mig gående). Lyfta ben, bra för ben och rygg. Bommar på marken och två upphöjda. 
 
Frukost i stallet. Det gröna är bara juice för er som tycker det ser skumt ut! 
 
 Efter en hel del sökande efter begagnat Hrimnir Volcano, och en del budgivningar jag förlorat hittade jag äntligen mitt! En annons utan bild som inte drog till sig uppmärksamhet var min vinst! Idag fick jag hem det och ska invigas imorgon. 
 
 
Bilder, Vardag | |
#1 - - Linda :

Vad läser du för kurser/program?

Svar: Jag studerar första året på Fastighetsförmedning på Malmö högskola. Då blir man bla mäklare :)
Anna & Trú frá Reykjavik

Upp