Fun facts.

- Första gången jag red på Trú efter att jag köpte henne, valde jag att rida ut. Barbacka! På en häst jag inte kände. Mitt i centrala Östra Torn på Lund. Känner nu i efterhand när jag lärt känna henne att det var lite väl vågat...! Haha!
 
- Jag har en speciell förkärlek till McDonalds Chicken nuggets med sötsur sås, pommes och Coca Cola. Detta eftersom dagen jag köpte Trú ställde min för snälla pappa upp med att vara med större delen av dagen till Danmark, på besiktning och tillbaka. En stund efter att vi kom hem med hästen insåg vi att vi behövde lunch. Jag var så glad och full av endorfiner att jag inte hade aptit, men man måste äta något. Pappa köpte detta mål till mig, och nu förknippar jag alltid McNuggets med mitt hästköp. Jag kopplar så många minnen med dofter och smaker. Det är sällan jag äter nuggets men när jag gör det kommer alla känslor tillbaka från den 21 november 2014 och kroppen fylls av värme. Konstigt, jag vet. Men det är något speciellt med dofter och smaker för mig! 
 
- När jag inte luktar häst (hehe) luktar jag helst Eau de Prep från Tommy Hilfiger eller Euphoria från Calvin Klein - mina favoriter!
 

21 november 2014 utanför Hørsholm Hestepraksis, nu var hon min!
 
 
Fun Facts | |
Upp