Fun Facts.

• Jag har nästintill endast borstar med trärygg och träskaft? Jag tycker de har skönare grepp, håller bättre, längre och känns lite lyxigare. När jag köpte Trú bytte jag mina plastborstar och investerade i naturborstar från Borstiq, och det är jag så glad över! Trots att de är lite dyrare så håller de sig fina lääänge. 
 
• Jag veckovis tar tempen på Trú. På så sätt håller jag koll på hur hon mår. När jag köpte henne tempade jag henne varje dag en längre tid, det är viktigt att veta hästens normaltemp dagen hästen blir sjuk! 
 
• Trú har tävlat ISICUP i Danmark och gått till finalen. Detta var år 2013. 
 
• Jag har "bara" ridit islandshäst i 2 år. Började med hästar vid 7 års ålder, men då var det den engelska skolan med dressyr & hoppning. Jag har även ridit gymkhana cirka 1år. Red på Lomma Ridklubb och året innan Trú hade jag ett halvblodssto på foder som jag tävlade på lokal nivå med. 
 
• Trú är min första häst jag äger. Innan henne hade jag min sköthäst/favorithäst Nature Boy(Ture) på foder 2 månader, några år senare Polett på foder 1 år innan jag köpte häst! Innan dess har jag haft en hel del medryttarhästar.
 
Polett som jag hade på foder 1 år, men var medryttare på året innan. Två fina år fick vi tillsammans, idag 23 år but still going strong. Vad hon betyder och betytt för mig, älskade häst, tryggaste och snällaste gulbruna halvblodsstoet man kan tänka sig. Tänker på henne varje dag ♥
 
Nature Boy, som jag lärde känna som 8 åring(?) och red för ststa gången som 15 åring(?). Första och andra bilden är från sista gången med honom innan han såldes. Ser så många likheter mellan Ture & Trú, något jag insåg först EFTER jag köpt Trú. 
 
Trú efter första morgonen i Sverige och i min ägo. 
 
 
 
 
Fun Facts | |
#1 - - Louise:

Åh vad kul att få läsa om lite bakgrundshistoria från er :D

Svar: Vad kul! Ja, och det kommer mer...! ;) <3
Anna & Trú frá Reykjavik

Upp