Träning & hårt slit.

Igår gjorde vi ett stort steg i utvecklingen! Vi töltade, rent & helt perfekt, 2 långsidor i höger varv!!! Så himla underbart, som vi kämpat! Bara att träna vidare till att tölta hela varv! 

Micklemträns och faktiskt Nova-bettet på. Jag har de senaste gångerna presterat bäst i mjukisbrallor samt låga ridskor, lång parka & utan handskar. Inte så glamoröst men kanske relax är mer vår stil? Haha

Den dag vi töltar säkert ett helt varv ska jag fira med champagne(trots att jag inte dricker alkohol) för då har jag fan klämt hål på alla andras fördomar & åsikter! Bara eget slit & målmedvetenhet - hurra! 
Flytt.

Tyvärr är det så att gårdsägarna på underbara, härliga Wigens som jag idag är installad på och stått på nästan 3 år bästämt sig för att avveckla hästverksamheten(för att bygga om och expandera sin inredningsbutik) tillsammans med diverse ridbana, ridhus, hagar, stall med 12 boxar etc. Det är otroligt tufft för oss alla. Men nu är det som det är, ägarna vill inte ändra sig. 
 
Jag & Trú kommer därför, ytterligare en gång behöva flytta på oss. Jag hade många tankar om att flytta henne till ett renodlat islandsstall ute vid Genarp. Men, verkligheten påminnde mig, jag har inte tid, ork eller ekonomi att pendla ända dit. Jag flyttar därför inte så långt, från Stall Wigens i Lomma till Lilla Bennickan i Bjärred.
 
Stallet är ljust och fint, stora boxar, dränerade hagar, tyvärr ingen annan islandshäst, ridbana, men 15 min till ridhus och ännu närmre till skogen och 700 meter till STRANDEN! Det verkar toppen, och jag ser fram emot flytten. Uterittsmöjligheterna kommer bli fantastiska!
 
I vecka 7 flyttar vi, förhoppningsvis kan vi rida dit.  Vardag | | 3 kommentarer |
Upp