Planering v. 51.

Denna vecka ska vi ta det lite lugnare, hon har gått så himla bra senaste tiden, både hon och jag kan behöva landa lite, plus så är det julafton denna vecka!! 
 
Planer: 
 
Måndag: Hovis på besök. Lite lätt motion på kvällen om hon inte ömmar i fossingarna. Planen är att longera(om vi är ensamma i ridhuset, hon kan vara lite vild hehe) och sedan avsluta med att gå över bommar, mark och upphöjda. Bra för ryggen och benen. Avsuttet. 
 
Tisdag: Vila och Stalledigt för mig. 
 
Onsdag: Billebjer om bra väder. Annars arbete i ridhuset med travbommar. Fokus på trav och bjudningen i traven. Länga ut frambenen och bli avslappnad, inte så snabba-hets-travsteg. Stå med BoT då hon äter frukost inne. Uppsuttet.
 
Torsdag: Billebjer om bra väder(om jag inte kom iväg på onsdagen). Annars tömköra ute på ridbanan. Bara skritt och fokus på rakrinktning, då kan jag se henne från marken. Har märkt att hon senaste tiden blivit svagare i vänster varv, som alltid varit hennes starkaste, men nu är det tvärt om. Resulterar i att hon gärna skjuter ut bogen i vänster varv och går lite innanför spåret. Vill påverka detta från marken, fokus på detta denna dagen. Uppsuttet / Avsuttet. 
 
Fredag: Till ovalen! Fokus på tölt, & träna galoppfattning höger varv. Uppsuttet.
 
Lördag: JULAFTON! Kvällsfodring. Om jag har tid/lust ta en barbackarunda i ridhuset med julmössan på. Annars blir det vila. 
 
Söndag: Vila igen. 
 
Fokus denna vecka: 
- Rakriktning.
- Tid att andas ut.
- Rida Billebjer.
 
Annat:
- Loppfrökur slut på måndag.
- Nypon & Gurkmeja-kur börjar söndag v. 50 - söndag denna vecka.
- Börja introducera lusern så smått då de snart börjar bygga upp för sommarpälsen(åh!!!), nästa vecka runt nyår ska hon få ca 0,5 L / dag. 
- Stå med BoT onsdag och ev. annan dag. 
 
 
 
Fokus på traven denna veckan helt enkelt. 
 
 
Planering | |
Upp