Lucka 7.

 I dagens lucka visar jag mina inköp från Sweden International Horseshow!
 
Jag hade lite högre förväntningar på mässan än vad jag upplevde. Jag hade en "budget" på max 1.000kr då jag tänkt köpa mig ulltäcke & ev. en overall, men jag gjorde "bara" av med 500kr. Mässan var rent sagt skitkass, den var liten och det fanns bara exklusiva superdyra märken, ulltäckena gick på över 1000 kr... Vi ska verkligen vara glada för mässan på Falsterbo, mässan på SIHS kan verkligen inte mäta sig med den. Men det fanns en del andra roliga saker att se och uppleva. En hel hall med djur och hästar, avelsmontrar och "aktiviteter".
 
Vad fick jag med mig hem då?
  • 1 L MSM till mässpris. Ska bli spännande att prova på tullan.
  • Godis från PS of Sweden. Faktiskt mycket prisvärt på mässan. Jämnpris med andra montrar, och här får man bestämma själv vilka former och smaker. Jag valde "tricks" godiset då dessa är mycket mindre, 1 liter av de små räcker betydligt längre än 1 liter med stora godisar. Jag vill inte ge så mycket godis, utan behöver vid stretchning & ibland en godis i hagen. Valde nästan bara banan-smak eftersom detta är hennes favorit. Läste på om deras godis efteråt, gjorde mig ännu gladare. Innehåller bara naturliga färger, smaker och enligt dem inga koncerveringsmedel. Nu har jag så det räcker i ett år. Mycket nöjd att de inte kladdar, går sönder i fickan och doftar inte igenom jackan!
  • Back on Track "No Bow" paddar. Var utförsäljning 199kr för två enorma benpaddar. Ska ha under sadeln som en sadelpadd! Ska nog sy ihop dem med kardborre så kan jag välja att ha de runt halsen eller på rumpan i kombination med hennes ryggvärmare. Grymt bra pris!
...sedan köpte jag nya Islandshästfocus.
 
Fick en del gratisfoder och hökassar. Sedan fick jag ju en helt enorm kasse från H&M med kläder, hejarklackskitt och diverse annat. Mer om det i en annan lucka ;)
 
 
 
 
Julkalender | |
Upp