Lucka 17.

 
Jani, det blev inte riktigt som förväntat med denna julkalender. December går på högvarv med full gas. Mina sista dagar innan jul är fullproppade med allt man kan hinna med under dagarnas vakna timmar. Förutom Trú studerar jag faktiskt på högskolan. Vi är just nu uppe i juridik-kursen, jag har läst mycket juridik men man märker att man glömmer en del, lagar ändras hela tiden så finns alltid nytt att lära sig. Tenta första veckan efter jullovet - tack för den... 
 
Jag har mycket roligt på gång. I fredags var jag på en mycket givande intervju inne i Lund. Jag vill inte säga mycket eftersom det inte är klart. Jag skulle bara bli ännu mer besviken om jag går ut med allt info innan allt är bestämt. Men allt känns så rätt, att jag faktiskt känner att det är värt att ligga lite lågt med. MEN, isåfall kan jag avsluta 2016 på ett riktigt kraftfullt sätt. Detta skulle innäbära så mycket för min kommande yrke inom det jag studerar till. Mer om detta när jag vet mer. 
 

Idag var det en riktigt kall och tråkig dag i stallet. Eftersom jag inte fått sova ut denna vecka, utan full fokus på studier, stall och jul, var mitt humör inte på topp. När jag inte har fått sömn är jag extra frusen och alltid hungrig. Humöret var på topp första timman. Men när det var dags att sitta upp blev jag så kall och frusen, det blev inte bättre av att jag bara skulle skritta. Trú kändes trött igår när jag red henne, har blivit mycket för henne, riktigt bra ridpass senaste veckan, ny sadel på det och köld. Avbröt ganska snabbt igår, även jag var trött. Så idag skrittade vi tippen som en 8:a. Mycket klättring och fokus på att hon ska ta långa steg och inte korta snabba. Länga ut benen. Frustade mycket så tror hon tyckte det var skönt. När vi kom tilbaka var jag riktigt frusen. Tinade inte upp förens hemma några timmar senare då jag la mig i badkaret! 
 
Denna vecka blev lugn för Trú. Inledde med toppenpass på mån & tisdag och sedan har vi tagit lugnt. 
 
Japp, såhär tråkig blir dagens lucka! 
 
Detta inlägg orkade jag inte korrekturläsa, så ursäkta eventuella stavfel och felaktiga meningsuppbyggnader. 
 
 
 
Från dagens uteritt, sjukt många kråkor som vi sedan skrämde iväg, maffigt att se alla fåglar lyfta tillsammans! 
 
Julkalender | |
Upp