Lucka 12.

 
 
Dagens lucka blir ett hederligt blogginlägg: 
 
I går var massör-Sarah och behandlade Trú. Jag blev glatt överraskad & chockad när hon behandlade och sa att hon inte har några spänningar på hela vänster sida!! Hennes "sadeltryck"/"muskelkaka" på ryggen är nästintill borta på vänster, och spänningarna över manke är helt borta, på båda sidor! Jag har ju kännt att hon blivit jättemjuk och känts fräsch de senaste veckorna, men man förväntar ju sig alltid någon anmärkning! 
Höger sida var hon lite mer spänd, i triceps, bog och gluteus, lite spänd mellan frambenen. Men så mottaglig hon var mot massagen! Fina fröken ♥
 
Sarah tittade på Santa Cruz Telma jag har på prov. Fick godkänt på ryggen i stallet och vid rörelse i ridhuset. 
 
Titta vilken söt nallebjörn som njöt och var mottaglig mot massagen! 
 

 
Idag skulle jag göra en sista bedömning över sadeln. Provade SC först, superskön(men känner V fästet på stropparna mot knäna, inte så skönt) Hon har aldrig visat ngn bra tölt med sadeln. Kändes ändå bra, tycker om sätet & jag hamnar bättre upprätt, hamnar lätt framåtlutad i Sellan(kanske är för liten?? Kanske borde ha en 17,5"?) MEN så provade jag Sellan igen och då tog hon tölten!! Är det för att hon var mer uppvärmd på sadel nummer 2? För att hon trivs bättre i den sadeln? För att vi båda måste lära oss nya sadeln? 
Är så kluven nu i alla mina tankar. Vet inte vad och hur jag ska göra... 
Trú borde vila imorgon, men hade velat testa sadeln på ovalen imorgon, har lite tidspress så därför jag tvekar. Plus har hon gått med mig på ryggen tre dagar i rad redan. Kanske hon är trött och därför inte visar tölt med nya sadeln? 
 
 
 
 
Julkalender | |
Upp