Påfyllt.

Har igår fyllt på Trú's samtliga foderlådor. Typiskt att allt tar slut samtidigt, men skönt att allt tar slut när jag hunnit få lön! Det blev en tur till Börjes i Malmö, spenderade någon timma i butiken, hehe. Jag köpte halmpellets, ska testa det ett tag och förmodligen ha blandat med ströpelletsen. Iceland Müsli från Equsana, betfor, kiselgur, kyllera & aloe vera till Louise. 
 
Det har även blivit lite shopping till mig senaste veckan, fräscha upp garderoben innan skolan som börjar på måndag! Köpte min drömväska, Modalu Pippa Bag som kungliga Kate Middletons syster Pippa bär. Den är sååå fin! Älskar brunt läder. 
 
På kvällen igår hade vi lite mysmiddag & stallmöte med hela stallgänget, så trevligt och mysigt. Alltså detta stallgäng.
 
Nu får Trú & jag leva fattigt ett tag, till nästa lön. Nej vänta, hon ska få nya pjuks idag!! Äntligen! 
 

Uppdate... Hade bråttom iväg innan jag hann publicera. Nu har Trú fått nya skor, jag har spenderat för lång tid i stallet utan att göra så mycket. Hann inte ens rida. Blä. Känner mig så dålig. Det är dövarmt, jag fungerar inte då. Blir tokig så varmt! HÖST KOM NU!!!
 
 
Vardag | |
Upp