Om en lugn söndag.

Jag känner mig mycket nöjd med dagens stallbesök trots att jag inte red. Jag har haft en konstig huvudvärk sedan igår eftermiddag som satt kvar imorse & Trú behövde en vila efter gårdagens långtur. Trú sov inne inatt, så jag var tidigt ute i stallet. 
 
Påvägen dit lyssnade jag på sommarprat, mötte inte alls många bilar & folket började vakna till liv. Så himla rofylld morgon, att vara nästan ensam i morgonsolen på vägarna. 
Jag kom fram till en tjej som sovit gott, innan jag släppte ut henne i hagen ville jag borsta & gosa lite. Trú tyckte inte det var lika spännande som jag, hon kändes jättepigg, ville ut till kompisarna & hade svårt att stå still. Jag har alltid Trú lös i stallet, och idag var jag tvungen att knäppa fast henne för att få henne sluta dansa runt. Efter ett tag kom hon på att det faktiskt var mysigt & värt att stå stilla för, och jag kunde knäppa loss henne igen. Jag borstade henne och hon putsade på mig. Smörjde in hovar, mule & under ögonen där hon är lite flugbiten. Under tiden fortsatte vi lyssna på sommarpratet. 
 
När vi var klara fick hon sin kraft, denna gång i stallgången för en gångs skull. Mums! 
 
Sedan knatade hon ut lycklig & pigg till hagen, då körde jag hem. 
 
En bra stalldag med andra ord. Slippa bry sig om tiden, inte komma direkt från jobbet, vara superhungrig eller känna tidspress. Att också unna sig en dag att inte rida på, senaste tiden har jag redan innan jag suttit upp känt ett litet prestationskrav, skönt att inte ha ett MÅSTE idag. Guld värt är det att ha stallet klart på morgonen, för då får man en lång dag till annat, som att fortsätta skriva på kompletteringen till uppsatsen i kriminologi & se på OS! Idag har vi sett dressyren i fälttävlan & as I speak ser jag synkroniserat simhopp. Jag har öppning på jobbet imorgon, så snart dags att sova! 
 
Min fina häst idag, tycker hon börjar bli ännu finare i kroppsformerna ♥
 
 
Vardag | |
Upp