Min framtid.

Igår kom det sista antagningsbeskedet för höstterminen. Det blir studier för mig igen, men inte "strökurser" som gångna terminer, nu känner jag mig redo att påbörja ett program, heltidsstudier och påbörja min framtid.
 
Det blev inte mitt förstaval, men ju mer jag tänker på det är jag mer och mer nöjd med att det inte blev som jag egentligen velat. Tre år framåt blir det Fastighetsförmedling vid Malmö Högskola för min del! Detta var mitt förstahandsval för 3 år sedan, då kom jag också in men valde att tacka nej på grund av att jag då valde att fortsätta min tjänst jag blivit tilldelad några månader tidigare, så nu känns det lite som att jag knyter ihop säcken, jag fortsätter där jag stannade upp för tre år sedan.
 
Jag tror detta program blir toppen för mig, den innehåller kurser i ekonomi, juridik, EU-rätt, kunskap om fastighet, försäljning och kundrelationer, även lite psykologi och beteendevetenskap. Min tanke är att bli mäklare inriktat på gårdar, men jag har även möjlighet att arbeta med andra tjänster inom fastighet.
 
Jag är så taggad att börja plugga, men först ska jag jobba klart min sista vecka på Alfa Laval, göra klart min komplettering i Kriminologi så jag kan avsluta den kusen och ha semester de två återstående veckorna.
Sedan är jag redo för hösten och min framtid, åh så kul det ska bli!
 
 
Allmänt | |
Upp