Massören.

Det är ju ofta så att jag/vi fokuserar för mycket på våra ögonstenar och "missar" ta hand om ossjälva, man kanske prioriterar bort kostnaden, priset eller att det "inte behövs".
Jag har ett tag känt mig sned och öm i ryggen, jag känner att jag sitter snett mot höger, ofta på kontoret och när jag kör bil, jag upplever min sits sämre på grund av det och detta inverkar dåligt på Trú, om hon ska kompensera för att jag sitter snett. På jobbet(där jag jobbar i sommar) har vi företagsmassage till reducerat pris, det är inte avkoppling utan friskvård, alltså ska det kännas under och efteråt. Jag har en hög smärttröskel, och jag kände på mig att denna gång skulle göra ont, och AJ! Jag bet mig igenom hela behandlingen på 30 minuter. Inte trodde jag att jag skulle vara i sådant behov av massage!
 
Överraskande så var det inte höger ryggmuskulatur som var det onda, utan vänster sida var värst och förmodligen för att jag kompenserat smärtan, ömheten och stelheten med höger sida, och därför har den känts mest. Massören hittade många muskelknutor på vänster skulderblad, hela ryggraden och nacke var öm, samt bäckenet spänt, förmodligen för att kompensera ryggsmärtorna. Hon masserade ut och punktbehandlade - aj vad ont det gjorde och stunden efter, men känns så skönt redan! Funderar på att boka in en tid till mig igen i slutet av augusti. & så ska Trú till kiropraktorn Åsa i september!
 
Idag får Trú vila, så att min rygg får vila. Trú har dragit på sig en liten förkylning efter gårdagens hemska oväder, hon är lite känslig för kyla och nederbörd. Hon får sova inne några nätter för att vila upp sig.
 
 
Behandlingar och skador, Vardag | |
Upp