Malin & Caramell på besök.

Igår var det en dag jag sett fram emot länge, min vän Malin kom med sin fantastiskt vackra häst Caramell till vår skog! Vi har under en längre tid fram tills min flytt i juni stått i samma stall, så det var ett kärt återseende både för oss och hästarna, som jag faktiskt tror kände igen varandra! Caramell gnäggade när hon såg Trú, och Trú som är rätt så reserverad, och inte så kärleksfull av sig mot hästar, lät Caramell komma innanför Trús privata sfär i slutet av turen. Trú använde dessutom Caramell som kli-pelare, synd att hon först nu när de "separerat" visar vänskap mot Caramell som försökt ofta under två års tid, men Trú har då bara vänt huvudet från. 
 
Jag red på 20 minuter till parkeringen vid Billebjer där de väntade. Vi tog Billebjer och Skrylle baklänges, alla gångarter och snackade ikapp. Så himla mysig runda och så kul att träffas och snacka ikapp lite. Rundan gick snabbare än var jag trott, så vi tog en extra klättringsrunda i de brantaste backarna i Billebjer. 
 
Trú kändes lite vinglig och jätteirriterad på flugorna(som jag är enormt irriterad på nu, snälla höst kom nu!) Hon tog fin trav på raksträckan mellan åkrarna mellan Billebjer och Skrylle. Fin galopp i skogen(mycket bättre än sist!!) och orkade bära sig i upp och nerförsbacke! 
 
När vi ridit drygt 50 minuter var det dags att säga hejdå och jag skrittade/travade/töltade hemåt igen. För Trú blev det nästan 2 h ritt, hon var trött när vi kom hem, men nöjd. Jag kylde alla fyra ben med kyllera efter den varierade terrängen och ansträngningen. Masserade henne med arnika över länd, kors och rumpmuskulatur. Sedan fick hon gå ut till kompisarna i hagen.
 
Det kändes inte som att min sadel ligger så optimalt igen, alltså attans vad jag är sur på den. Det funkar bara i tvåveckorsintervaller, nu känns det som den snurrar sig, får testa utan padd nästa gång! 
 
Malin & Caramell får komma fler gånger när jag lärt mig en längre runda, detta är den enda runda jag lärt mig av den stora skogen, hehe. Vill inte rida vilse när man har besök(inte när jag är själv heller för den delen...!) Sulisar, lär mig en längre runda! ;) <3 
 
Kyllera på benen, 
 
Ryggmuskulaturen masserad med arnika, jätteskönt tycker Trú! 
 
 
 
 
Minnesvärda stunder, Ridning, Vardag | |
Upp