Jag är kär.

I en hingst. Jag tror jag hittat min eventuella framtida hingst till Trú, OM det någongång (inom de 5 närmsta åren, sedan för sent) skulle ta ett föl på Trú. 
 
Louise skickade mig ett videoklipp på denna hingst i veckan, och jag blev såld på direkten, kunde inte sluta tänka på honom, så förälskad. Främst för att han är så pass lik Trú, i utseende och färg(han är chestnut/liver, Trú är chestnut). Jag älskar fuxar när manen är ljusare än kroppen, så snyggt! 
 
Jag tycker det är en fördel att sto och hingst är ganska lika till utseende, då kan man mer veta hur ungefär ens lilla fölis kommer se ut. Jag vill ju gärna ha en fux med 4 strumpor och bred bläs. Men alltså en svettfux med ljus man, oh my god! Hingsten har samma fluffman som Trú, en totalbedömning på 8,28, har 9,5 för tölt & spirit(!!), 9 för galopp, 10 för slow tölt, har pass men bara bedömd med 5:a, riden som 4:gångare(alltså bra för Trú som jag blivit rekomenderad att ha 4gångare till då hon har så stark pass) och ingen gemensam släkt alls, så kul med blandad härstamning och ingen risk för inavel. 
Tyvärr har jag ännu inte hittat så jättemycket info, betäckningsavgifter etc. Har visserligen bara Googlat lite löst. Men tror han idag finns i Norge. Han har tävlat Landsmot, Islandsmot & WorldTölt bla. 
 
Vem är då denna snygga hingst...? 
 
Óskar fra Blesastöðum 1A IS2004187807 !!!

HÄR och HÄR kan ni spana in mer om denna snygga hingst! 
 
 
 
 
 
 
Avel | |
#1 - - mikaela:

Lik Trú i färgen! :) och puff-manen!

Svar: Ja eller hur!!! 🙈😍🎉
Anna & Trú frá Reykjavik

Upp