Bad & träningsvärk.

Idag var det en mycket trött Trú, 3 dagar efter behandlingen. Först idag som jag märker att hon synligt varit påverkad. Jag började med att hon fick ett bad, det tyckte hon nog var svalkande och skönt så hon stod och njöt. När jag köpte henne slet hon sig i panik så fort hon såg vattenslangen, idag nästan två år senare går det betydligt mycket bättre men tålamodet är inte så långt för henne, ofta går det bara att duscha henne en snabbis och inte ha för stora krav. Idag stod hon så lugnt och fint när jag var klar med schamponeringen, då hon annars brukar ha kli i benen och få ett panikliknande uttryck. Så för första gången gick jag över till att använda conditioner på henne. Så imponerad och glad över henne! Nu är dock schampot nästan slut, när jag äntligen kan använda balsamet. Båda är från K9. Tycker inte det är så jättespeciellt egentligen mer än att det luktar oerhört gott!
 
Under promenaden visade hon sitt missnöje genom att stanna och vägra gå åt annat håll än tillbaka hem mot stallet. Det blev bara en 15 minuterspromenad, men vill inte pressa henne. I stallet stod hon och vilade på bakbenen. Hon fick komma in för natten redan vid 18.00 idag, tror det gjorde gott för henne. Hon såg nöjd ut då hon på direkten somnade. 
 
Åsa sa att hon ett bra tag efter kan visa trötthet och smärta. De dagarna är det bäst att bara låta henne stå. Tror att dagens humördipp var på grund av behandlingen. Hon har visat sig så pigg och glad två dagar i rad. 
 
 
 
 
Avslutar med att bjuda på denna gamla favoriten från Melodifestivalen. Min lillasyster och jag sjöng ofta på denna tillsammans, favoritdelen är när hon tar upp sin stora telefon från bältet(innan mobiltelefonerna?) och bara "HALLÅ?! Hallo Tommy Körberg?! Tommy tycker ooooommm miiiig!" Haha. Alltså minnen från 2000-talet! 
 
 
Minnesvärda stunder, Vardag | |
Upp