Äntligen OS.

Jag är ingen som följer sport, uppdaterad och följer på tv mer än ridsporten då. Men under OS blir jag en riktig sportfåne, OS är något som jag följer väldigt noga, och då inte bara hästsporten utan plötsligt kan jag bli intresserad för sporter jag inte ens skulle bry mig om vanligtvis. 
 
Jag älskar att alla världens bästa sportatleter samlas på samma ställe, sådant fokus, glädje, så många träningstimmar som är lagda bakom alla förberedelser. OS är typ det största man kan vara med om som idrottare?! 
 
Jag älskar OS, perfekt att det är vart fjärde år, och på sommar och vinter så jag får det bara går två år innan nästa OS. För mig är vinter och sommar OS lika roligt, men föredrar sommar för då är hästarna med. 
 
Alltså, idag den 3:e augusti drar OS igång, och då kommer jag tyvärr sitta en hel del framför tv, dator och läsa tidningarna. Jag vet inte varför jag blir så himla sportintresserad just då, men det är bara något med det som tilltalar mig! 
 
Det är till och med så "illa" att jag kan lägga mig på kvällen och ställa klockan mitt i natten för att se någon gren! Ett vinter-OS vaknade jag klockan 3 mitt i natten för att se Sveriges Curling Damer i finalen, det var ganska så tråkig match och såg mörkt ut, fram till de sista 15 minuterna då Anette Norberg lägger in full fokus och Sverige slutar med OS-Guld! Det var sååå värt att se! 
 
Jag ska se det mesta av sporterna och allt inom Ridsport. Tyvärr tror jag att vi endast har medaljchans i hoppningen, Peder Fredricsson känns verkligen som han är i topp-form. Gissar honom på medaljchans individiellt, Sveriges hopplag precis utanför placering på en 4:e plats. Tror tyvärr inte på medalj i Fälttävlan eller Dressyr, varken lag eller individuellt. Men jag håller självklart tummarna! 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp